اگر در حال حاضر کاری ندارید، بهتر است در عین مثبت اندیشی، به طور روشن بیان کنید که به دنبال فرصت جدیدی هستید. در اینجا مثال‌هایی می‌آوریم:

  • یک ماه پیش کار خود را در فلان شرکت به اتمام رساندم. اکنون به دنبال شغلی تمام وقت در زمینه بازاریابی می‌گردم. در حال حاضر به یکی از دوستانم کمک می‌کنم تا محصول جدیدی را بازاریابی کند.
  • به صورت تجربی در طی کار در فلان هتل‌ها، مدیریت مالی را آموخته‌ام. اکنون به دنبال فرصت‌هایی جدید در زمینه تولید و املاک و مستغلات هستم.
  • تا چند ماه اخیر مدیر فناوری فلان شرکت بوده‌ام. در حال حاضر نیروهای متخصص در این زمینه کم هستند بنابراین به دنبال چند فرصت شغلی جالب می‌‌گردم.

 

 

بهتر است زمانی که در مورد دلیل ترک شغل قبلی از شما چیزی نپرسیده‌اند، دراین زمینه سکوت کنید و اگر این سوال پرسیده شد، بهترین کار این است که با آمادگی قبلی حقیقت را بگویید. این حقیقت گویی، نشان می‌دهد که شما نگرشی مثبت دارید و فردی قابل اعتماد هستید؛ برای مثال:

  • سال گذشته کارهایمان دوبرابر شد اما درآمدمان کاهش چشمگیری داشت. بسیاری از کارمندان از جمله من مجبور شدیم ترک کار کنیم به همین دلیل اکنون در جستجوی فرصت کاری دیگری هستم.

بهتر است پاسخ به این سوال را موجز و خلاصه بیان کنید. هرچه بیشتر راجع به گذشته حرف بزنید، جذابیت کمتری نزد کارفرمایان خواهید داشت. آن‌ها می‌خواهند بدانند که در حال حاضر شما چه توانمندی‌هایی برای کار با آن‌ها دارید. به هرحال ممکن است به طور مقطعی از شما سوالی در مورد گذشته شود و بخواهند خلاصه‌ای از سوابق قبلی خود بگویی. در این مواقع باید به طور روشن بگویید که چه کسی هستید و می‌خواهید چه کاری انجام دهید.

خوب است که خواسته خود را به طور منطقی و نه خیال پردازانه بیان کنید. موسسه کاریابی که با شما صحبت می‌کند، با توجه به حرف‌های شما به دنبال کارفرمایی است که به شما معرفی کند. وقتی واضح خواسته‌تان را بیان کنید، او می‌تواند همان موقع بدون فوت وقت این کار را انجام دهد. و اگر همان لحظه فردی به ذهنش نرسد با توجه به نیاز شما، در طول روزهای آتی این فرد را پیدا می‌کند و با شما تماس می‌گیرد.