حسابداری یکی از مشاغل پردرآمد در سال‌های اخیر شده است به ویژه از زمانی که بحث مالیات جدی شده است بسیاری از مشاغل نیازمند این رشته هستند، این امر زمانی اهمیت بیشتری پیدا کرد که براساس اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم، مشاغل و کارفرمایان باید یک حسابدار را به عنوان مجری خدمات حسابداری خود معرفی کنند. ما در این مطلب می‌خواهیم مطالبی برای کسانی که علاقمند هستند تا به این رشته درآمدزا وارد شوند نکاتی را گوشزد کنیم تا بهترین مسیر را برای رسیدن به هدف انتخاب کنند در پایان این مطلب شما متوجه خواهید شد برای اینکه یک حسابدار خوب شوید باید از کجا شروع کنید.

 

حسابداری چیست؟

برخی حسابداری را با نرم افزارهای حسابداری اشتباه می‌گیرند درحالی که اینگونه نیست؛ چراکه حسابداری نیز مانند هر رشته دیگری یک تخصص است که فرد با فراگرفتن آن می‌تواند به تحلیل اتفاقات مالی بپردازد. حسابدار فردی است که رویدادهای مالی را به گونه‌ای ثبت می‌کند که مدیران مجموعه بتوانند بر این اساس تصمیم‌گیری کنند. همچنین وظیفه دیگر حسابدار، مراجعه به مراکز مالی مثل سازمان امور مالیاتی و دارایی است. در گذشته که نرم افزارهای حسابداری نبود، حسابداران با استفاده از دفاتر حسابداری کار خود را انجام می‌دانند اما امروزه این نرم افزارها به عنوان وسیله و ابزار آن‌ها حسابداران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

برای ورود به حسابداری باید چه چیزهایی داشته باشیم؟

انگیزه و علاقمندی به این حوزه اولین و اساسی‌ترین کلید یادگیری حسابداری است، البته این دو عامل نه تنها برای علم حسابداری بلکه پیش نیاز هر کاری است. علاوه بر این تمرین و گذاشتن وقت برای یادگیری نیز اهمیت بالایی دارد. اگر می‌خواهید یک حسابدار خوب شوید بهتر است به فکر کار دیگری نباشید چون تمام وقت و تمرکز شما را خواهد گرفت؛ از طرفی درآمد یک فرد حسابدار از همین شغل به قدری هست که نیاز به مشاغل دوم و سوم نداشته باشد.

 

حسابداری چند شاخه دارد؟

حسابداری یکی از تخصص‌هایی است که زیرشاخه‌های متعددی دارد، اگر بخواهیم یک دسته بندی از این زیرشاخه‌ها ارائه دهیم می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

مدرس حسابداری

کنترل داخلی واحد حسابداری

مشاوره مالیاتی

حسابدار مستقل

سرپرست حسابداری

حسابدار تمام وقت

کمک حسابدار

حسابدار پاره وقت

مدیر مالی

شرکت خدمات حسابداری

خدمات مالیاتی

وکیل مالیاتی

 

برای کسب درآمد از حسابداری از کجا باید شروع کنیم؟

این بستگی به شما دارد که از حسابداری چقدر انتظار درآمد داریم، ممکن است برخی به فکر این باشند که با فراگیری حسابداری، نهایتا کارمند یک شرکت شوند، اما برخی به افق‌های بالاتری نظر دارند که البته رسیدن به این افق‌ها نیازمند کسب تجربه و تبحر است. به عنوان مثال می‌توان یک تیم حسابداری راه‌اندازی کرد و مجموعه‌ای از شرکت‌های حقیقی و حقوقی را به عنوان مشتری انتخاب کرده و به امور مالی آن‌ها رسیدگی کرد. اما قبل از هرچیز شما ابتدا باید حسابداری را فرا بگیرد. اولین قدم برای اینکه بتوانید از حسابداری درآمد کسب کنید، استفاده از دوره‌های آموزش حسابداری است.

 

یک دوره آموزش حسابداری باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

اولین و مهم‌ترین ویژگی یک دوره آموزشی حسابداری این است که مدرس حسابداری شما فردی خبره و کارآزموده باشد. قطعا کسانی که سال‌ها در حوزه حسابداری و مالی تجربه کسب کرده و با پیچ و خم‌های این حوزه آشنا هستند، خیلی بهتر می‌توانند شما برای اینکه یک حسابدار ماهر شوید کمک کنند. دوره‌های آموزشی کلینیک کسب و کار باقرپور این مشخصه را دارد، مدرس دوره‌های آموزش حسابداری این مجموعه دکتر داود باقرپور است که بیش از 27 سال سابقه در این حوزه داشته و تمامی سرفصل‌های مورد نیاز در یک دوره را به شما آموزش می‌دهد. متد و روش آموزشی این دوره‌ها کاملا علمی و منحصر به فرد است و ما مدعی هستیم بعد از این دوره شما در کوتاه‌ترین زمان می‌توانید به درآمدهای بالا برسید. در این دوره‌ها تمامی موارد مرتبط به حوزه‌های مالی و حسابداری آموزش داده می‌شود این موارد عبارتند از:

  • آموزش حسابداری پایه
  • آموزش حسابداری عمومی
  • آموزش‌های مالیاتی اعم از قوانین و تکالیف مالیاتی
  • آموزش قوانین کار و تامین اجتماعی
  • آموزش کار با نرم افزارهای حسابداری
  • آموزش نوشتن گزارش‌های مالی

اگر شما هم مشتاق هستید تا از حرفه حسابداری، کسب درآمد کنید می‌توانید با شماره تلفن‌های 09306101166 و 09306101214 تماس گرفته و اطلاعات کاملی درباره این دوره‌ها از جمله نام نویسی و هزینه آن دریافت کنید.